Prijave za studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo 2022 još traju

KABINET REKTORA UNIVERZITETA U TUZLI
Tuzla, 06.04.2022. god.

 

Studentski simpozij Sanitarnog inženjerstva SanMo održava se već četvrtu godinu, te je svojim uspjehom postigao zavidnu zapaženost u regiji. Do sada brojni studenti, stručnjaci i znanstvenici predstavljali su svoje radove vezane uz široku djelatnost sanitarnog inženjerstva.

Zbog cijele epidemiološke situacije posljednjih godina djelatnost sanitarnog inženjerstva dobila je na značaju.

Studenti Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, 2019. godine su započeli sa organizacijom Studentskog simpozija koji okuplja studente kako bi razmijenili iskustva i znanja iz struke.

 

SanMo

 

I ove godine, sukladno s epidemiološkim mjerama, Simpozij će biti održan 5. i 6. svibnja, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Organizacijski odbor se nada velikom broju prijavljenih sudionika, koji mogu sudjelovati kao aktivni (izlažući svoj rad) i pasivni sudionici.Za sada predavači znanstvenih i strlčnihradova dolaze iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a organizatori se nadaju dolasku studenata i znanstvenika iz cijele Europe.

„Biti dio ove priče već četvrtu godinu je nevjerojatno iskustvo. Mi, studenti Sanitarnog inženjerstva, primijetili smo prostor za unapređenje u našoj struci. Stoga smo organizirali ovaj simpozij SanMo kako bi iskoristili taj prostor za napredak, alii suradnju s drugim zdravstvenim strukama. Svake godine imamo odlične znanstvene i stručne radove koji doprinose razvitku naše struke, te mogu slobodno reći da to očekujem i ove godine.“ izjavljuje Ana Planinić, predsjednica organizacijskog odbora studentskog simpozija SanMo 2022.  

Svi koji žele sudjelovati na simpoziju SanMo 2022 mogu to učiniti aktivno i pasivno. Ako želite biti sudionik studentskog simpozija Sanitarnog inženjerstva, prijaviti se možete do 10.04. 2022. putem poveznice: https://docs.google.com/forms/d/1Eqh4OmHuN0N_a7p6uYcC3AfdNT1JBxq_IozRyfEzPgM/edit. Pozivamo sve studente biomedicinskih smjerova da prijave svoje radove  i tako obogate i ovogodišnji simpoziji.

Važno je napomenuti da Komora zdravstvenih radnika  iz Hrvatske i Komora diplomiranih zdravstvenih inženjera iz Bosne i Hercegovine boduje simpozij, a suorganizatori su Studentski zbor Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, Fakultet zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu i Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci.  

 

Dodatne informacije možete pronaći na web stranici Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, društvenim mrežama simpozija ili kontaktiranjem organizatore na mail: simpozij.sanmo@fzs.sum.ba